Wheel of wishes

Wheel of Wishes als jackpot knaller

Kan de Wheel of Wishes gokautomaat legendarische games als Mega Moolah en Major Millions overtreffen? Wij denken van wel, deze jackpot knaller gaat zich de komende tijd helemaal waar maken.

Speluitleg

Het spel speelt zich af op vijf rollen, drie rijen en tien manieren om te winnen, en jij kan weddenschappen plaatsen tussen € 0,10 cent en € 25 euro per draai op alle platforms en apparaten.
Het basisspel wordt geleverd met een Power Spin-functie wat de sleutel is tot de jackpot van het rad van fortuin. De hoofdjackpot begint bij twee miljoen, dus er kan serieus geld worden gewonnen.

Het best betalende reguliere symbool hier is de lamp, maar de winst die je kunt halen uit de scatter en het wild-symbool is een stuk hoger. Er moeten tussen de drie en vijf overeenkomende symbolen op een winlijn landen om te winnen.

Uitbetalingstabel voor Wheel of Wishes

Scattersymbool – betaalt overal 500 keer voor 5 op een rij.

Wild-symbool – betaalt 50 keer voor 5 symbolen op een winlijn

Genielamp – betaalt 10 keer voor 5 symbolen op een winlijn

Schatkist – betaalt 7,5 keer voor 5 symbolen op een winlijn

Boek met spreuken – betaalt 5 keer voor 5 symbolen op een winlijn

Toverdrank – betaalt 4,5 keer voor 5 symbolen op een winlijn

Amulet – betaalt 2 keer voor 5 symbolen op een winlijn

Koningkrijk symbolen – betalen tussen de 2,5 en 2 keer voor 5 symbolen op een winlijn

Wat zijn de bonusfuncties?

De belangrijkste attractie van dit spel zijn de progressieve jackpots, maar laten we eerst eens nader kijken naar de bonusfuncties waarvan je kunt profiteren in het basisspel.

Het wild-symbool betaalt goed uit, en het kan ook voor alle reguliere symbolen in de plaats komen om te winnen.

Gratis spins in Wheel Of Wishes

De belangrijkste bonusfunctie die je kunt activeren, behalve de jackpotfunctie, heet Power Spin. Je activeert deze functie als je ten minste 2 scattersymbolen krijgt in het basisspel. Je zult nu enorme 3 x 3 symbolen op de drie middelste rollen zien wat de kans vergroot om het jackpot-bonusspel te activeren. Als je niet kunt wachten tot de Power Spins worden geactiveerd, kun je er altijd voor kiezen om de Poker mode in te schakelen wat de inzet tien keer verhoogt. Nu heb je veel grotere kans om het jackpotspel te activeren, wat absoluut de moeite waard is, wie niet waagt die niet wint nietwaar?

Jackpot bonusspel

Om echt veel te winnen met dit spel, moet je dus het jackpot-bonusspel activeren . Je kunt de jackpot-functie alleen activeren in de Power Spin-modus, en zoals we hierboven al zeiden, er moeten minstens twee scatters op dezelfde spin landen (of de functie kopen voor tien keer je inzet). Houd er ook rekening mee dat alles boven de twee scatters je een mooie scatterwinst oplevert tot wel 500 keer de inzet.

One casino banner