Ontwikkelingen

De eerste apparaten waren begin 1900 beschikbaar voor het publiek. Doordat al snel bleek dat er veel vraag was bij de spelers ging de verspreiding als een lopend vuurtje. Eind vorige eeuw werden automaten van elektronica voorzien en werden de mogelijkheden oneindig. Door koppeling van een aantal automaten werd het mogelijk een progressieve jackpot aan te bieden. Downloaden van de spellen is niet nodig, je kunt de gokautomaten rechtstreeks in je browser spelen. Meer dan inloggen en op de knop drukken die de rollen laat draaien is het niet.

Lees altijd de handleiding om je alle mogelijkheden van de apparaten eigen te maken, hoe meer je weet van de werking hoe handiger je wordt in het bespelen van de gekozen gokautomaat. Eenvoudige apparaten hebben alleen horizontale scores van links naar rechts, maar interessanter zijn de modellen waarmee je prijs hebt als er een verticale of diagonale keten van afbeeldingen is gevormd.

3D gokautomaten

Als het gaat om online spellen, zijn 3D gokautomaten zonder twijfel het meest populair. Terwijl klassieke casinogames als roulette, blackjack en baccarat de aandacht, wint de gokautomaat als maar meer marktaandeel. Met de komst van steeds geavanceerdere software en geavanceerde digitale technologieƫn, zijn de apparaten met drie of vijf rollen normaal geworden. Met schitterende effecten, bonusaanbiedingen, indrukwekkende animaties en interessante geluidsfragmenten, hebben ze de wereld veroverd.

Steeds meer mensen willen online gokautomaten draaien op hun mobiel, alle apparaten en merken worden tegenwoordig ondersteund waaronder Android, iPhone en iPad.