Werking van gokautomaten

Nadat je de startknop hebt ingedrukt komen er een aantal rollen  met symbolen in beweging. Nu maar hopen dat de goede  combinaties worden gevormd op lijn, de prijs hangt af van de waarde van de symbolen. Nadat de rollen zijn gestopt bepaal je  welke symbolen je vast wil zetten op deze manier kan je de kans om te winnen in de volgende ronde vergroten. Dit vastzetten gebeurt vaak door het drukken op een knop die onder de rollen op de gokkast zijn geplaatst en die deze rol tijdens de volgende draai zal fixeren.

Bij een aantal gokautomaten zie je twee rijen, een beneden- en bovenspel. Je kunt alleen in het bovenspel spelen als er beneden genoeg punten bij elkaar zijn gesprokkeld, vaak zijn er aantrekkelijke opties in het extra spel verwerkt. Nieuwe modellen kunnen zelfs drie rollen hebben en soms wordt dat aantal nog opgeschroefd. 

Een aantal modellen hebben een zogenaamde clubmeter daar worden de punten van het basisspel opgespaard. Wanneer de clubmeter vol is krijg je de keuze om deze uit te laten betalen of juist een bovenspel te gaan spelen wat een soort van bonus is met extra punten en prijzen. Je kunt het bovenspel spelen zolang je punten hebt in de clubmeter.

Home >

Er zijn verschillende inzetten mogelijk. Je kunt kiezen voor een laag inzetbedrag per draai of voor een hoger inzet. Om recht te hebben op de jackpot, moet je kiezen voor de maximale inzet. De jackpot kan progressief zijn en verbonden zijn met andere fruitautomaten binnen een zelfde netwerk. Van ieder inzet gaat er een bepaald percentage naar de jackpot en deze blijft stijgen totdat er een winnaar is. Het belangrijkste advies, dat we jou kunnen geven is, dat je van te voren een budget moet vaststellen wanneer je gaat spelen. Om mee te kunnen spelen voor de grote jackpot moet je meestal maximaal inzetten, dat zijn soms extreem hoge bedragen als je blijft doorgaan zonder resultaat. Bijna iedereen hoop dat hij of zij ooit de jackpot wint, je zult maar net dat geluk aan jou kant hebben!